Weerbericht:
Vanmiddag enkele buien, zaterdag op de meeste plaatsen droog
Verkeersinformatie:
Geen files

Vaarverbod voor onderbemand varen

Toegevoegd: 21-11-2008, 10.27 uur
Door: Roland de Jong
TERNEUZEN - De waterpolitie heeft donderdag een 59-jarige schipper uit Rotterdam een vaarverbod opgelegd in verband met onderbemand varen.


Voor het onderbemand varen is een boete van 800 euro opgelegd en voor het niet invullen van het vaartijdenboek een boete van 270 euro. Het schip, een duwcombinatie, voer omstreeks 15.00 uur op het Kanaal van Gent naar Terneuzen met een schipper en een deksman.

De vereiste stuurman en een matroos ontbraken echter. Het schip is afgemeerd in Sas van Gent en mag weer verder varen als de bemanning op sterkte is.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Lion (21-11-2008 om 18:03)
Die boetes zijn veel te laag. Voor dat geld kunnen ze het risico lopen,maar owee als er wat fout gaat. Dan zijn er echt problemen, die boetes moeten naar 1 ton ofzo dan leren ze het wel af. De controles moeten ook meer gedaan worden.
Martin (21-11-2008 om 14:11)
Goed zo. Aanpakken die hap. Een ander moet zijn zaakjes ook op orde hebben en doet dat ook.
Cookie-instellingen beheren