Weerbericht:
Overwegend droog en enkele opklaringen
Verkeersinformatie:
Geen files

Overlast in provincie door harde wind

Toegevoegd: 21-11-2008, 11.23 uur
Overlast in provincie door harde wind
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - Op diverse plaatsen in de provincie is vanochtend overlast ontstaan als gevolg van de harde wind. Rond 11.45 uur waren bij de politie in totaal ongeveer tien meldingen bekend.


In Middelburg waaide nabij de Lange Jan een mobiel toilet de weg op. In Oosterland waaide een grote tak de N59 op en in Aardenburg waaide op de Marktstraat een lantaarnpaal omver. In Zierikzee waaide een rol isolatiemateriaal weg.

In Noordgouwe waaide rond 11.00 uur een boom het fietspad bij de Kloosterweg op (foto's boven,1,2). Het fietspad was hierdoor volledig gestremd. De brandweer werd opgeroepen om de boom te verwijderen. In Burgh-Haamstede waaide rond 09.50 uur stellage om van het BP-tankstation aan de Serooskerkseweg (foto's 3,4).
 
Ook in de Schumannstraat in Terneuzen viel een boom om. Ook hier werd de brandweer ingezet om de boom weer weg te halen.  Op de Molendijk bij Sint-Annaland is ook een boom omgewaaid. Ook gingen diverse alarmsystemen af door de harde wind.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Wil (21-11-2008 om 18:09)
Het was echt bar en boos buiten. Rij voor TNT en op Oranjeplaat was ook een boom geknakt, en lag op de weg. En dan die hagel nog, Brrrrr, Dat word voorzichtig rijden, en zeker met die modder in de poldertjes.
Robbert (21-11-2008 om 16:26)
Ik was voor me werk in Den Haag daar zijn ze nu een emmertje rijker kon hem niet meer houden haha
Piet Polletiek (21-11-2008 om 14:46)
Kijk gelijk op het goede formaat voor de open haard of allesbrander.
Marco (21-11-2008 om 14:25)
Jah, en in Goes de kliko's weggewaaid.
Cookie-instellingen beheren