Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
67 files van totaal 246 km

Flinke hennepkwekerij in woning Borssele

Toegevoegd: 21-11-2008, 11.29 uur
Door: Roland de Jong
BORSSELE - De politie heeft vorige week donderdag een grote hennepkwekerij ontmanteld in een woning in Borssele. Dat is vrijdag pas bekend gemaakt.


De kwekerij was gevestigd in een pand aan de Korte Zuidweg. Ruim 740 planten, bijna 16.000 stekjes en apparatuur zijn in beslag genomen en vernietigd.

Zeven personen die in de woning aanwezig waren zijn aangehouden. Het gaat om de bewoonster en zes Bulgaren die waren aangesteld als knipper. Dezelfde avond is ook de mannelijke bewoner van het pand aangehouden. De zes Bulgaren, twee mannen en vier vrouwen, zijn dezelfde dag, na uitreiking van een dagvaarding, in vrijheid gesteld.
 
Tegen de bewoners van het pand is proces-verbaal opgemaakt.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Marco (21-11-2008 om 18:11)
Tha dat is eigen schuld dike buld dan moeten ze maar niet zoveel plantjes kweeken,de mensen weten dat het niet mag zoveel dan is het terecht dat ze ze aanhouden
B (21-11-2008 om 17:55)
Nou, wie wat illegaal wil bijverdienen kan dit zo easy doen... Maar draag dan zonder gezeik de gevolgen.Wat nou hoge kosten, laag inkomen... dit is al tig jaar een bijverdienste voor velen! Ik werk me rot voor laag inkomen maar telen... mij niet gezien!!!
Jan (21-11-2008 om 17:12)
Ik vraag me af of de bulgaren braaf in Nederland blijven wachten tot ze voor de rechter moeten verschijnen..
Kelly (21-11-2008 om 15:43)
Alexis en Lucas wat een stomme opmerking maken jullie! Zou er niet fraai uitzien als iedereen zoals jullie zou denken. Vakken vullen bij de supermarkt of krantenwijk kan je ook geld mee verdienen!
Zzillah (21-11-2008 om 15:29)
Ja tuurlijk, steek het maar weer op de hoge lasten en lage inkomens. Als je zoveel kunt betalen om voor je te werken (okay ze zullen niet veel hebben gekregen) dan zal het toch wel meevallen met je inkomen. En als we dit goedkeuren zullen we dan ook gelijk het roven en jatten goedkeuren?
Hein (21-11-2008 om 15:28)
En weer een volk uit het voormalig oostblok. Beseffen jullie wel dat sinds die door europa mogen reizen (ook roemenen etc), wij steeds meer tijd moeten vrijmaken om inbraken op te lossen. En omdat deze niet bekend zijn en wordt het steeds meer een probleem. Politiek Den Haag bedankt. Wake up.
Cookie-instellingen beheren