Weerbericht:
Perioden met zon en tot vrijdagavond meest droog
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 5 km

Ernstig verkeersongeluk op N59

Toegevoegd: 21-11-2008, 14.22 uur
Ernstig verkeersongeluk op N59
Door: Roland de Jong
BRUINISSE - Op de N59 tussen Bruinisse en Oude Tonge heeft zich vrijdagmiddag een ernstig verkeersongeval voorgedaan.
 
Rond 14.15 uur kwamen ter hoogte van de afslag richting Sint Philipsland (Philipsdam, N257) twee voertuigen met elkaar in botsing. Een 58-jarige Duitser reed in zijn auto, met daarachter een aanhanger gekoppeld, in de richting van Rotterdam.


Vermoedelijk door de harde wind schoot de aanhanger los van de trekhaak waardoor de Duitse automobilist de controle over zijn auto verloor en op de linker weghelft belandde. Daar botste hij op een tegemoetkomende auto, bestuurd door een 67-jarige man uit Steenbergen.

Drie ambulances, de brandweer en de traumahelikopter werden ingezet om hulp te verlenen. De 67-jarige man en een vrouw die naast hem in de auto zat, raakten bekneld. Ze zijn door de brandweer van Bruinisse uit hun benarde positie bevrijd. De twee zijn voor onderzoek overgebracht naar het ziekenhuis in Bergen op Zoom. De 58-jarige bestuurder kwam met de schrik vrij.

Beide auto's raakten bij het ongeval total loss, ook de aanhangwagen raakte flink beschadigd. De N59 was enige tijd gestremd. Hierdoor ontstonden flinke files. Het verkeer werd omgeleid via de  parallelweg.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ambu (21-11-2008 om 22:58)
Trauma is even geweest en moest toen naar een onwelwording ipv ongeval
Tim (21-11-2008 om 15:58)
Hij is toch echt eventjes geweest. Maar is inderdaad na korte tijd weer weggevlogen.
Cynneke (21-11-2008 om 15:45)
Volgens mij is de traumaheli gecancelled. 22 Minuten na het oproepen ervan voor Bruinisse moest hij alweer uitrukken voor een ongeval in Rotterdam en dat had ie anders nooit gehaald.
Mark (21-11-2008 om 15:38)
Ik heb alles gezien, het was erg..
Cookie-instellingen beheren