Weerbericht:
Overwegend bewolkt en plaatselijk lichte (mot)regen
Verkeersinformatie:
Geen files

Motorrijder zwaargewond bij ongeluk in Sluiskil

Toegevoegd: 21-11-2008, 16.57 uur
Door: Roland de Jong
SLUISKIL - Bij een ernstig ongeluk in Sluiskil is vrijdag aan het einde van de middag een 49-jarige motorrijder uit de gemeente Terneuzen zwaargewond geraakt.
 
Het slachtoffer kwam rond 16.40 uur ter hoogte van Yara op de Industrieweg (N686) in botsing met een auto. De motorrijder reed over de Oostkade en haalde net voor de kruising met de Industrieweg de auto van een 37-jarige Terneuzenaar in.


De automobilist sloeg echter op datzelfde moment linksaf richting de Kruisweg. De motorrijder botste tegen de zijkant van de auto en kwam ten val. De traumahelikopter uit België is opgeroepen om de ambulancedienst te assisteren.
 
De motorrijder is met mogelijk hersenletsel en beenbreuken per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis in Gent.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
MEL (22-11-2008 om 19:16)
Je hoeft niet hard te rijden als je tegen een opstakel botst. Adri is volgens de collega's een rustig persoon en men staat er van te kijken dat juist hem zoiets overkomt. De auto's stonden stil, er kwam ook verkeer van de andere kant. Niet gezien dat de voorste auto wilde afslaan. Beterschap!!!
HN (22-11-2008 om 17:02)
Wat enorm kortzichtig van jullie!! Het betreft hier een collega van mij. Waar het ongeluk plaats gevonden heeft is het onmogelijk om al veel snelheid op te bouwen!! Denk eerder aan zijn familie en toon wat medeleven!!! Hopelijk gaat het gauw beter met je Adri! Sterkte aan zijn familie gewenst!
J-P (22-11-2008 om 12:14)
@Frank, dus omdat je een fransoos zag scheuren deed deze motorrijder dat ook? Heb je helemaal geen idee van maar in ieder geval wel een vooroordeel. Misschien reed desbetreffende automobilist wel erg traag, gebruikte geen richitngaanwijzer oid. Dat het geen slimme aktie is ok, maar niet projecteren
Frank (21-11-2008 om 20:03)
Ik hoop dat deze motorrijder van het ongeval er toch goed vanaf komt. Beterschap.
Frank (21-11-2008 om 20:00)
Ze moeten met dit weer nog harder racen. Vanmiddag nog gezien op de tractaatweg, een franse motorrijder met duo was constant aan het inhalen terwijl het druk en slecht weer en een inhaalverbod was.(Er zijn gelukkig ook motorrijders bij die zich correct gedragen op zulke wegen,)
Cookie-instellingen beheren