Weerbericht:
Vanmiddag enkele buien, zaterdag op de meeste plaatsen droog
Verkeersinformatie:
Geen files

Flinke schoorsteenbrand Westhavendijk Goes

Toegevoegd: 22-11-2008, 10.26 uur
Flinke schoorsteenbrand Westhavendijk Goes
Door: Roland de Jong
GOES - In een woning aan de Westhavendijk in Goes heeft vrijdag aan het begin van de avond een flinke schoorsteenbrand gewoed.

Rond 17.40 uur werd opgemerkt dat de open haard niet naar behoren functioneerde. Zodoende werd de Goese brandweer opgeroepen om het vuur te doven. Toen de brandweer ter plekke kwam stond de woning vol rook.


Met behulp van een ladderwagen is het rookkanaal geveegd. Met een warmtebeeldcamera is gecontroleerd of er geen sprake was van overslag naar de buren of verborgen brandhaarden. Gelukkig bleek dit niet het geval te zijn.

De brandweer had het vuur snel onder controle. Over de ontstane schade is nog niets bekend.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Emje (22-11-2008 om 18:59)
Heel vervelend voor de bewoners dat ze een schoorsteenbrand hebben gehad.
Sim (22-11-2008 om 11:32)
Jaarlijks de schoorsteen laten vegen door proffessioneel bedrijf, inclusief schoorteencontrole kan een hoop ellende voorkomen, tevens controle en vegen vanaf het dak, misschien was dat de oorzaak van de brand, nimmer brandbare materialen in of om een schoorsteen monteren, sterkte.
Cookie-instellingen beheren