Weerbericht:
Bewolkt en regenachtig
Verkeersinformatie:
Geen files

Gewonde bij ongeluk op Westwal in Goes

Toegevoegd: 22-11-2008, 10.57 uur
Gewonde bij ongeluk op Westwal in Goes
Door: Roland de Jong
GOES - Bij een ongeluk op de Westwal in Goes is zaterdagmorgen een fietser gewond geraakt.
 
Door nog onbekende oorzaak kwamen rond 10.15 uur nabij de kruising met de Schengestraat een personenauto en een fietser met elkaar in botsing. De fietser kwam ten val en raakte gewond.
 
Het slachtoffer is ter plekke onderzocht door het ambulancepersoneel. Over de aard en de ernst van het letsel van de gewonde is nog niets bekend.

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Pietje Bell (22-11-2008 om 14:47)
Groot gelijk @Vonck, en dan hebben we het nog niet eens over: Zonder Licht rijden, met zijn 3 of meer naast elkaar, geen richting aangeven, tegen het verkeer in rijden, binnenlangs inhalen als je als automobilist netjes stapvoets door drukke Wijngaardstraat rijdt. Enz enz enz.
Vonck (22-11-2008 om 12:52)
Een fietser aangereden op het zebrapad. Weet niet wat hier gebeurd is, maar ik ben omwonende en ik heb vaak een fietser voor de auto die nog even doorschiet (op het zebrapad)
Cookie-instellingen beheren