Weerbericht:
Veel bewolking, vanmiddag regen. Komende nacht en morgen enkele buien
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 9 km

Gewonde bij ongeluk op Westwal in Goes

Toegevoegd: 22-11-2008, 10.57 uur
Gewonde bij ongeluk op Westwal in Goes
Door: Roland de Jong
GOES - Bij een ongeluk op de Westwal in Goes is zaterdagmorgen een fietser gewond geraakt.
 
Door nog onbekende oorzaak kwamen rond 10.15 uur nabij de kruising met de Schengestraat een personenauto en een fietser met elkaar in botsing. De fietser kwam ten val en raakte gewond.
 
Het slachtoffer is ter plekke onderzocht door het ambulancepersoneel. Over de aard en de ernst van het letsel van de gewonde is nog niets bekend.

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Vonck (23-11-2008 om 16:40)
Aggie.. Vandaar dat ik er ook bij zet 'Weet niet wat hier gebeurd is" Omdat ik een hekel heb aan vooroordelen. Bedoel er meer mee dat ik als omwonende bekend ben met de situatie (bouw) daar en er rekening mee hou dat er fietsers onverwacht oversteken.
Pietje Bell (23-11-2008 om 12:03)
@Aggie, zodra een ,,Fietser,, met de fiets aan de hand loopt , is het een voetganger. Echt IEDEREEN kan op een fiets stappen. Zonder ook maar iets van welke verkeersregel dan ook te kennen. Al zou je op Theorie-Examen ALLE vragen fout hebben, ken je nog op je fiets stappen! Dat zegt toch alles ! !
Jaap Vergeer (22-11-2008 om 22:44)
De wetgever heeft in zijn alwetendheid besloten dat de fietser beschermd moet worden. Dus menen fietsers, ook kinderen, dat zij alle recht hebben én het eeuwige leven. Zij hoeven niet op te passen en kunnen maar raak doen. Als het raak is dan is de automobilist de klos en de fietser invalide.
Rolf (22-11-2008 om 20:53)
Tja, ik kijk hier niet van op. Ik vind deze weg steeds drukker worden en er wordt regelmatig met hoge snelheid gereden. Soms moet ik over het zebrapad rennen vanwege veel te hard rijdende automobilisten. Wellicht dat hier een andere oorzaak is, maar toch
Jaap (22-11-2008 om 19:39)
Ja hoor weer een ongeluk en mensen weten het weer beter... het ligt altijd aan de fietser... ben zelf ook automobilist en let ook goed op maar waarom zijn er altijd mensen die de fietser de schuld geven.. we nemen allen deel aan t verkeer en een ongeluk veroorzaak je je niet voor de lol lijkt mij
Aggie (22-11-2008 om 17:06)
Sorry pietje bell en vonck, maar waar staat dat de fietser ook fietste? Misschien liep hij\zij met de fiets aan de hand en dan moet dat over een zebrapad, toch? Niet te bevooroordeeld zijn aub. Weet dat er veel fouten worden gemaakt, maar je mag niet iedereen over 1 kam scheren.
Cookie-instellingen beheren