Weerbericht:
Wolkenvelden en enkele opklaringen met eerst mist. Vanavond regen en sneeuw
Verkeersinformatie:
Geen files

Vijf weggebruikers rijden onder invloed

Toegevoegd: 22-11-2008, 11.17 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - De politie heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag diverse weggebruikers betrapt op het rijden onder invloed van alcohol.


Rond 00.10 uur werd op de Kennedylaan in Terneuzen een 44-jarige automobilist uit die plaats aangehouden. Hij had 3,5 keer de toegestane hoeveelheid alcohol gedronken. De man ontving een proces verbaal en een rijontzegging van vier uur.

Op de Koningsweg in Vlissingen werd omstreeks 02.30 uur een 33-jarige Middelburgse automobilist betrapt. Hij had ruim twee keer te veel gedronken. Ook deze man ontving een proces verbaal en een rijverbod van vier uur.
 

In Goes werd rond 02.50 uur een 23-jarige bromfietser uit die plaats aan de kant gezet. Hij had ruim twee keer te veel gedronken. De man moest zijn bromfiets achterlaten omdat hij zijn rijbewijs niet kon tonen.

In Terneuzen werden rond 03.00 uur twee automobilisten betrapt. Op de Goudregenstraat werd een 30-jarige Terneuzenaar aan de kant gezet. Hij had twee keer te veel gedronken en kreeg daarom een proces verbaal en een rijverbod van drie uur.

De andere aanhouding vond plaats op de Rooseveltlaan. Daar werd een 59-jarige Terneuzenaar gepakt die bijna drie keer te veel had gedronken. Deze man kreeg eveneens een proces verbaal. Ook kreeg hij een rijontzegging van vier uur.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
B. Dentz (23-11-2008 om 13:19)
Geen begrip voor mensen die onder invloed rijden. Zelf een frontale botsing overleefd, oorzaak dronken bestuurster 's morgens om 08.00. Strenge controle en bij 2e overtreding rijbewijs zonder uitzondering voor het leven innemen, dus ook als men het rijbewijs voor zijn werk nodig heeft.
Lodewijk (23-11-2008 om 10:21)
3uur of 4uur niet meer rijden. Wwat een straf zeg ! Het rijbewijs afnemen en de auto in beslag nemen. Ik had een broer die om het leven is gekomen door een dronkaard. Deze liet ook 4 kideren achter daar hebben ze ook geen medelijden mee af neemen dus ook levenslang .
Matthijs (22-11-2008 om 21:02)
Deze mensen zijn toevallig gepakt. De politie MOET gericht gaan controleren op alcohol. Ga maar ELKE dag op verschillende locaties controleren. Kom dagelijks wel 30.000 flitsers tegen maar heb nog nooooit een alcohol controle gezien. Kom van je gat af politie en ga werken! niet alleen innen.
Toon (22-11-2008 om 18:48)
Niks nieuws onder de zon in yerseke rijdt ongeveer ieder cafe bezoeker lazerus rond, geen man kracht zegt de politie , rij je naar goes kom je een heel leger tegen.
Joost (22-11-2008 om 17:45)
Proces verbaal en 4 uur rijverbod.zal wel in de wet staan. maar deze situatie kan "doodslag of erger"tot gevolg hebben.wetgever doe toch iets aan dit misdadig gedrag!
3wegen (22-11-2008 om 13:46)
En dan valt -ontwikkelingsgericht gezien- 23 jaar ook niet meer onder de jeugd!
Cookie-instellingen beheren