Weerbericht:
Meest bewolkt en lokaal af en toe regen, dinsdag in het westen kans op mist
Verkeersinformatie:
Geen files

Truck zakt weg in Wolphaartsdijk

Toegevoegd: 22-11-2008, 18.44 uur
Truck zakt weg in Wolphaartsdijk
Door: Roland de Jong
WOLPHAARTSDIJK - Op de Veerweg in Wolphaartsdijk is vrijdagavond een vrachtwagen weggezakt in de berm.


De truck van AB Texel wilde van een dijk rijden maar kwam hierbij in de berm. De berm bleek erg zwak en hierdoor zakte de trailer weg.

Het gevaarte moest met behulp van een telescoopkraan van Jac. Goud B.V. uit Waarde weer op de weg geplaatst worden.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Dennis (26-11-2008 om 01:47)
Heej dj, als je niet weet wie het is moet je ook niet over laten blazen beginnen. ik werk daar ook, dus ik had het ook kunnen zijn.
Dennis (25-11-2008 om 17:55)
Heej DJ, waarom moet het een poolse zijn en waarom laten blazen, ik werk zelf ook bij AB en hiervoor bij een andere baas is het mij ook ongeveer hetzelfde overkomen, sommige dingen kun je net ff niet zien. Niet weten waar je mee te maken hebt of hoe het in elkaar steekt. dan geen oordeel hebben
Gerben (24-11-2008 om 19:46)
Wat een gekibbel allemaal. Laten we maar proberen mekaar niet teveel kwalijk te nemen. Die chauffeur doet ook zn best en als je alle dagen op de weg zit kan er wel eens wat misgaan. Ik zeg maar zo als je niks hebt kan je ook niet rijden.
DJ (24-11-2008 om 19:37)
Zal wel zo een poolse AB chauffeur zijn geweest. Hebben ze hem toch laten blazen? En ja ook ik ben vr8wagen chauffeur. Msichien een xtje spiegels schoonmaken? Of ff uitstappen en kijken? Rust is onze kracht.
Myself (24-11-2008 om 12:48)
Ooit zo een autó gezien?.Deze auto's zyn ff wat zwaarder en langer dan een normale auto.Het is een kunst om in die b weg te kome.Egt mense,heb respect voor onze chauf. en gun ons ruimte.Hier kwam-ie net ff te kort (tis donker,ook dat).Knap dat -ie nog op de weg staat en nie verder is om gelazerd.
Bert trucker (24-11-2008 om 11:17)
Als u geen verstand van van vrachtwagens heb en geen idee heb wat het is om in de polder en in het donker een truck te besturen onthoud u dan van commentaar
Cookie-instellingen beheren