Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Diverse ongelukken door gladheid

Toegevoegd: 23-11-2008, 16.17 uur
Diverse ongelukken door gladheid
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - Op diverse plaatsen in de provincie zijn zondag ongelukken gebeurd door de gladheid. Het ernstigste ongeluk deed zich voor in Zaamslag.


Met name rond 15.30 uur regende het bij de alarmcentrale meldingen van ongevallen. Volgens de politie waren er rond 18.00 uur ongeveer twintig ongevallen bekend.

In Zaamslag (foto) deed zich rond 15.45 uur het ernstigste ongeluk voor: daar kwam rond die tijd een man met zijn auto in een sloot terecht naast de rotonde bij het Total-tankstation aan de Terneuzensestraat. Het slachtoffer raakte bekneld met zijn benen en moest door de brandweer uit de auto worden bevrijd. Over de aard en de ernst van zijn letsel is nog niets bekend.

Op de A58 vonden vijf ongevallen plaats. De botsingen deden zich voor ter hoogte van Arnemuiden, Kapelle en Goes. In Zeeuws-Vlaanderen was sprake van zes eenzijdige ongelukken. Deze botsingen vonden plaats in Sluiskil, Oostburg, Hulst en Zuiddorpe.

In de parkeergarage aan de Westkolkstraat in Terneuzen kon een automobiliste de helling niet meer op vanwege de gladheid.
 
Mensen die niet persé de weg op moeten wordt aangeraden dit ook niet te doen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Patrick (23-11-2008 om 17:12)
Heikant is zojuist gestrooid, maar wat bezielt de mensen de dag van vandaag om toch nopg steeds te hard te rijden.
Eduard (23-11-2008 om 17:11)
Ja Jaco, Goes heeft vermoedelijk geen centjes voor strooizout, want die centjes staan (hoe toepasselijk), bij ICE-Save op de rekening. Sterkte aan iedereen die de weg op moet en in het bijzonder de hulpdiensten en chauffeurs van strooiwagens. Ik blijf lekker bij het kacheltje vandaag.
Mario (23-11-2008 om 17:01)
Hier in Hulst is het ook spiegelglad het is nu 17:00 en nog nergenst is er gestrooit was net even gaan rijden en zag heel wat auto`s glijden. levensgevaarlijk hier!..
Lenie (23-11-2008 om 17:00)
In Goes spiegelglad,ik heb met de auto een half uur erover gedaan om van het gasthuis naar Goes zuid te rijden,als je niet persee weg moet blijf dan binnen.
Jaco (23-11-2008 om 16:49)
Hier in Goes is het ook echt erg. de auto's schuiven alle kanten op in de bochten. er moet nodig gestrooit worden hier.
Cookie-instellingen beheren