Weerbericht:
Wolkenvelden, in het oosten soms motregen. Morgen in het westen mistig
Verkeersinformatie:
13 files van totaal 40 km

Diverse ongelukken door gladheid

Toegevoegd: 23-11-2008, 16.17 uur
Diverse ongelukken door gladheid
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - Op diverse plaatsen in de provincie zijn zondag ongelukken gebeurd door de gladheid. Het ernstigste ongeluk deed zich voor in Zaamslag.


Met name rond 15.30 uur regende het bij de alarmcentrale meldingen van ongevallen. Volgens de politie waren er rond 18.00 uur ongeveer twintig ongevallen bekend.

In Zaamslag (foto) deed zich rond 15.45 uur het ernstigste ongeluk voor: daar kwam rond die tijd een man met zijn auto in een sloot terecht naast de rotonde bij het Total-tankstation aan de Terneuzensestraat. Het slachtoffer raakte bekneld met zijn benen en moest door de brandweer uit de auto worden bevrijd. Over de aard en de ernst van zijn letsel is nog niets bekend.

Op de A58 vonden vijf ongevallen plaats. De botsingen deden zich voor ter hoogte van Arnemuiden, Kapelle en Goes. In Zeeuws-Vlaanderen was sprake van zes eenzijdige ongelukken. Deze botsingen vonden plaats in Sluiskil, Oostburg, Hulst en Zuiddorpe.

In de parkeergarage aan de Westkolkstraat in Terneuzen kon een automobiliste de helling niet meer op vanwege de gladheid.
 
Mensen die niet persé de weg op moeten wordt aangeraden dit ook niet te doen.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Driver (23-11-2008 om 23:29)
Nou,net terug vanachter antwerpen,daar was niets gestrooid,hier op de A 58 wel hoor. Maar zelfs in Belgie ging alles goed,elkaar ruimte geven,en gewoon rustig rijden en je auto laten gaan zonder teveel gestuur en gerem.
Terneuzenaar (23-11-2008 om 22:35)
Das nog niks ben net terug uit antwerpen daar was nog niks gedaan aan de weg geen stooier of schuiver te zien ligt z'n 30 cm sneeuw op de snelweg heb er 40 gereden to aan hulst en toen werd het beter hoorde ook al dat de bussen in zeeuwsvlaanderen er ook uit lagen
Roos (23-11-2008 om 22:21)
Gemeente Vlissingen heel erg bedankt voor "het snelle strooien" voor wat betalen wij ?????????
Strooiertje (23-11-2008 om 22:21)
Strooiers /schuivers doen toch echt hun best. Ook zij moeten er eerst door om hun strooier en schuif op te halen. Alle mensen moeten zo nodig door die sneeuwtroep gaan rijden, ipv even te wachten tot het ergste voorbij is. Nu 22.15, wij zijn nog bezig terwijl de meeste alweer voor de tv liggen.
Ilse (23-11-2008 om 22:07)
Hier in Oost-souburg hebben ze gisteravond al gestrooid en vanmiddag zag ik ze ook rijden! Ben benieuwd hoe het weer de komende dagen wordt!
Ronald (23-11-2008 om 22:03)
WINTERBANDEN! Mijn ouders waren vandaag naar Noord-Brabant geweest, ook daar was veel sneeuw op de weg. We rijden met winterbanden en dan kan je 80 km op de snelweg makkelijk rijden en dan is het gewoon veilig. maar ja veel mensen blijven ook links rijden en dan duurt de reis alsnog lang naar Goes
Cookie-instellingen beheren