Overval videotheek Middelburg opgelost

Toegevoegd: 24-11-2008, 15.16 uur

Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - Met de aanhouding van een twee Middelburgers denkt de politie een overval op videotheek Moviemax in Middelburg te hebben opgelost.

Eén van de verdachten, een 30-jarige Middelburger werd op zaterdag 15 november in eerste instantie aangehouden voor een bedreiging. Uit verder onderzoek bleek hij ook verantwoordelijk te zijn voor de overval op de videotheek die werd gepleegd op zondag 20 oktober.

Die vrijdag omstreeks 20.50 uur kwam de man de videotheek binnen waar op dat moment één personeelslid aanwezig was. Dit personeelslid moest onder bedreiging van een wapen, geld afgeven waarna de overvaller de zaak uitvluchtte.

In verband met deze zaak heeft de politie afgelopen vrijdag nog een 22-jarige Middelburger aangehouden. Naar zijn aandeel in deze overval wordt nog onderzoek gedaan.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
? (24-11-2008 om 15:54)
Haaa, kan je tog nog zien dat de politie nog wat doet!