Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
17 files van totaal 53 km

Arrestatie in zaak tasjesroof Middelburg

Toegevoegd: 24-11-2008, 15.37 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - De politie heeft afgelopen vrijdag een 32-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats aangehouden voor een tasjesroof die op woensdag 5 november werd gepleegd in Middelburg.


Die dag verliet een vrouw rond 17.45 uur een kantoorpand aan Park Veldzigt te Middelburg en liep richting haar auto. Ze werd toen plotseling vanachter aangevallen door een man die haar tas uit haar hand rukte en ermee vandoor ging.

In de tas zaten diverse spullen waaronder een portemonnee en een mobiele telefoon. Zowel de mobiele telefoon als de portemonnee bleken nog in het bezit te zijn van de dader. De tas en diverse bankpasjes had hij al weggegooid in een vuilnisbak.

De politie heeft het slachtoffer inmiddels in kennis gesteld van de aanhouding van de man. Zij kan haar spullen weer terugkrijgen. De 32-jarige wordt vanmiddag voorgeleid aan de rechter-commissaris.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Matthijs (26-11-2008 om 15:22)
Van werken word je moe hoor.... Eindelijk kunnen we weer eens iets positiefs over de politie zeggen. Goed werk! Laat dit een begin zijn van een nieuwe tijd waarin criminaliteit aanpakken de prioriteit heeft en niet boetes schrijven.
Rob de Haan (24-11-2008 om 23:06)
Mooi actie van de politie. Petje af.
Goesenaar (24-11-2008 om 19:36)
Goed werk afgeleverd politie !!
Spoorloos (24-11-2008 om 18:57)
Die man is dus ook volledig spoorloos, want hij weet nog niet dat je met werken ook geld kunt verdienen. Wat zou zo'n kerel nu denken he. Iets van "die vrouw gaat vast voor mij werken, want dan heb ik het niet te doen"? Vroeger deden de mensen nog wel eens bedelen, maar nu stelen ze het gewoon.
Rien (24-11-2008 om 18:37)
Mooi, arrestatie in zaak tasjesroof en overval Middelburg opgelost, zo gaat het goed en krijgen we weer het gevoel wat veiliger te zijn in Zeeland. Alles netjes opruimen hier, zo houdt je Zeeland schoon. Zit ze maar goed achter de vodden hoor, beste politiemensen.
Cookie-instellingen beheren