Weerbericht:
Bewolkt, nevelig en af en toe (mot)regen
Verkeersinformatie:
Geen files

Flinke schade na botsing Biggekerke

Toegevoegd: 26-11-2008, 08.43 uur
Door: Roland de Jong
BIGGEKERKE - Bij een aanrijding in Biggekerke zijn dinsdagmiddag rond 15.30 uur twee voertuigen flink beschadigd geraakt. 


Een 71-jarige automobilist uit de gemeente Veere kwam aangereden over de Krommenhoekseweg. Op het kruispunt met de Kluithoekweg verleende hij geen voorrang aan een van rechtskomende vrachtauto, welke werd bestuurd door een 51-jarige Oost-Souburger.

Een aanrijding was het gevolg. Er was alleen blikschade; niemand raakte gewond.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Matthijs (26-11-2008 om 16:02)
Zucht. De zoveelste bejaarde die weer een ongeluk veroorzaakt.. Had het vanmiddag weer. rij op voorrangsweg en een belgische bejaarde (die zijn nog erger dan NL bejaarden) komt van links en rijd zonder te kijken door. met een klein kind op de voorstoel. Gelukkig kon ik opa nog maar net ontwijken.