Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
16 files van totaal 76 km

Politie komt te laat in wietkwekerij Biervliet

Toegevoegd: 26-11-2008, 08.49 uur
Door: Roland de Jong
BIERVLIET - De politie dacht dinsdag in Biervliet een grote hennepkwekerij te kunnen ontmantelen. Helaas: het werk was al gedaan. Door de telers wel te verstaan.


De politie viel 's ochtends een loods aan de Havenstraat binnen. In de loods trof men de restanten van een zeer professionele kwekerij. Er stonden echter alleen nog maar 1.000 lege potten en er waren geen hennepplanten meer.

De plantjes waren recentelijk geoogst. In de loods werd ook een soort drogerij aangetroffen om hennep te drogen. Ook was een ruimte ingericht waar stekjes opgekweekt konden worden, maar ook deze waren al weggehaald. Verder vond de politie ook nog een kwekerij in aanbouw.

Er is niemand aangehouden.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
@ de reacties (26-11-2008 om 15:40)
Als jullie het allemaal beter kunnen trek zelf een uniform en ga op pad dan gaat de wereld zeker een stuk op vooruit?
Bart (26-11-2008 om 15:21)
Het zal geen waar zijn!waarschijnlijk een aantal weken erover vergaderen over wanneer gaan we deze kwekerij oprollen en dan ook nog te laat zijn!! Vandaag nog geflitst omdat ik per ongeluk op de busbaan zat (in het voor mij onbekende Leiden). Tja........ de politie moet prioriteiten stellen
.GW11 (26-11-2008 om 15:17)
TIP voor onze politiemensen; Wordt het nog geen tijd om dit met flitscontroles op te lossen? In het verkeer heeft men dit n.l. wel onder controle. In samenspraak met DELTA NV lijkt mij dat dit probleem niet erg groot is. Informeer eens bij "Slimme Meters " van DELTA nv.
Marja (26-11-2008 om 15:13)
De politie komt echt niet altijd te laat hoor, in ons geval waren ze er binnen een half uur en konden de daders opgepakt worden. Alleen daarna is het wel een zootje.. Je hebt weinig recht als eigenaar van een pand als de oogst weg is..jammer.
Bloezem (26-11-2008 om 14:28)
Laat alles dan lekker legaal worden hoeven ze daar ook geen hoge politiekosten meer aan te besteden en kunnen ze misschien de "gewone burger"weer eens fatsoenlijk helpen.
R (26-11-2008 om 12:48)
Zoals gewoonlijk.. ze stonden waarschijnlijk te flitsen op de snelweg.. dat is makkelijker geld verdienen..
Cookie-instellingen beheren