Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 16 km

Politie komt te laat in wietkwekerij Biervliet

Toegevoegd: 26-11-2008, 08.49 uur
Door: Roland de Jong
BIERVLIET - De politie dacht dinsdag in Biervliet een grote hennepkwekerij te kunnen ontmantelen. Helaas: het werk was al gedaan. Door de telers wel te verstaan.


De politie viel 's ochtends een loods aan de Havenstraat binnen. In de loods trof men de restanten van een zeer professionele kwekerij. Er stonden echter alleen nog maar 1.000 lege potten en er waren geen hennepplanten meer.

De plantjes waren recentelijk geoogst. In de loods werd ook een soort drogerij aangetroffen om hennep te drogen. Ook was een ruimte ingericht waar stekjes opgekweekt konden worden, maar ook deze waren al weggehaald. Verder vond de politie ook nog een kwekerij in aanbouw.

Er is niemand aangehouden.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cabriodriver (26-11-2008 om 12:17)
Te laat ! ja dat is zonde ..... te lang wachten is altijd zonde , zelf had ik in het verleden ook al is aangekaart dat er ergenst een kwekerij zat . ze hebben er toen ook te laat actie op ondernomen met als resultaat dat alles gekuisd was bij aankomst. Zonde!
Zeeuwse (26-11-2008 om 12:05)
Tjonge jonge hoe is het toch mogelijk? Zelfs daar wisten ze het te presteren om maar eens te laat te komen!!!!!
Een tevreden roker is geen onruststoker (26-11-2008 om 10:59)
Hahahaha pech politie hahahaha
Freek (26-11-2008 om 10:19)
Dan is het altijd nog een inrichting volgens de Wet milieubeheer. Of hadden ze al een vergunning voor het legaal opzetten van een kwekerij?
Teler (26-11-2008 om 09:19)
Zoals de politie wel eens meer te laat komt.
Cookie-instellingen beheren