Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 17 km

Huiszoeking na vondst harddrugs in auto

Toegevoegd: 30-11-2008, 22.22 uur
Door: Roland de Jong
ZIERIKZEE - In Zierikzee is vrijdagavond een man opgepakt wegens het bezit van enkele grammen haddrugs.


De man, 18 jaar oud en afkomstig uit de gemeente Schouwen-Duiveland, reed rond 22.45 uur over de Nieuwe Koolweg. Daar werd hij aan de kant gezet. In de auto troffen de agenten enkele grammen harddrugs (vermoedelijk cocaïne) in de auto en bij de bestuurder aan.

De man is aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Door agenten is op last van de officier van justitie een zoeking gehouden in de slaapkamer van de man in zijn ouderlijk huis. Daar werd een geldbedrag van enkele honderden euro's en een onbekende hoeveelheid (vermoedelijk) harddrugs aangetroffen.

Zowel het geld als de drugs zijn in beslag genomen. Ook de auto van de man is door de politie onderzocht, daarin werd, behalve de eerder aangetroffen drugs, niets meer aangetroffen. De man zit nog vast in een politiecel in het huis van bewaring in Middelburg.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren