Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 6 km

Man belandt met auto in sloot en loopt naar huis

Toegevoegd: 30-11-2008, 22.39 uur
Door: Roland de Jong
NOORDWELLE - De politie heeft zaterdagmorgen een zwaar beschadigde auto gevonden in een sloot langs de Lokkershofweg in Noordwelle.


De auto werd rond 08.00 uur gevonden na een tip van een voorbijganger. Bij de auto troffen de agenten niemand meer aan. Een takelbedrijf heeft het voertuig uit het water getrokken.

De agenten zijn daarop meteen doorgereden naar het adres van de tenaamgestelde van de auto, maar daar werd geen gehoor gegeven. De eigenaar van de auto krijgt een proces-verbaal voor het verlaten van een plaats ongeval.

De eigenaar, een 59-jarige man uit de gemeente Schouwen Duiveland, informeerde 's morgens bij de meldkamer van de politie waar zijn auto was gebleven. Hierop is de man verhoord. Hij verklaarde vannacht een ongeval te hebben gehad.

Hij vermoedt dat er slik op de weg lag en dat zijn auto daardoor van de weg geraakt was. De man verklaarde geen hulpdiensten gebeld te hebben, omdat zijn telefoon in de auto lag. Na een half uur gewacht te hebben op de plaats van het ongeluk is de man naar huis gelopen.

Wonder boven wonder is de man niet gewond geraakt. Voor het doen van een blaastest was het inmiddels te laat.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren