Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Brand in schuurtje 's Gravenstraat Clinge

Toegevoegd: 01-12-2008, 09.53 uur
Brand in schuurtje 's Gravenstraat Clinge
Door: Roland de Jong
CLINGE - De politie heeft zaterdag vier jongeren aangehouden nadat brand was ontstaan in een schuurtje. Een konijntje dat zich normaal gesproken in de schuur bevond was daar op dat moment niet en heeft het voorval zodoende overleefd.


Rond 16.30 uur hadden de jongens, één van 11 en drie van 14 jaar oud, rotjes in het schuurtje aan de 's Gravenstraat gegooid. Hierdoor was een brand ontstaan die door de brandweer moest worden geblust.

De eigenaar had zijn konijn onlangs vanwege de kou uit de schuur gehaald en naar een warme stal gebracht. Dit diertje heeft het voorval zodoende overleefd. De schuur liep immers flinke schade op. Ook kwam er veel rook vrij.

De schade zal op de verdachten worden verhaald. Tegen de jongens wordt proces-verbaal opgemaakt.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Strijker (5-12-2008 om 13:40)
Ze zijn er vroeg bij dit jaar, met het illegale spul uit Belgie.
Bas (1-12-2008 om 18:39)
Ik vraag me toch serieus af hoe een rotje een brand kan veroorzaken...
Cookie-instellingen beheren