Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 19 km

Langzame snelwegrijder oorzaak ongeluk

Toegevoegd: 01-12-2008, 10.08 uur
Door: Roland de Jong
GOES - Op de A58 bij Goes is zaterdagmiddag een man met zijn auto in een sloot gereden nadat hij moest uitwijken voor iemand die erg langzaam reed.


De automobilist, een 42-jarige man uit de gemeente Borsele, reed rond 15.20 uur over de A58. Voor hem reed een auto die met een voor de snelweg wel erg lage snelheid reed. De 42-jarige moest daardoor uitwijken naar links.

Hierbij raakte hij echter bijna de vangrail. De man maakte een stuurcorrectie en kwam hierdoor in een slip terecht. Hierop reed de auto achteruit een naast de A58 gelegen sloot in en kwam hierin ondersteboven terecht.
 

De man had twee honden in zijn auto. Die ontsnapten door het gebroken raam van de auto. Samen met getuigen heeft de man uit Borsele zijn honden kunnen vangen een aanlijnen. Alle betrokkenen bij dit ongeval zijn door de dierenambulance naar huis gebracht.

De auto is total loss verklaard.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Martin (2-12-2008 om 14:20)
@Robert.. Nu staan ze liever te flitsen??? ipv Porsche rijden??? Ik weet zeker van niet. Opgedrongen ja door de dieven in Den Haag.
Just me (2-12-2008 om 12:46)
Krijg je ervan met al die snelheids cotrole's 4 km tehard en bam gelijk al 25 euro boete belachelijk.vind t niet gek dat mensen langzaam gaan rijden. mensen gaan wel op hun snelheid letten zo.achter d eechte dinge gaan ze niet aan hoor nederlandse staat van tegenwoordig.
Arjen (2-12-2008 om 10:09)
Ik erger me ook dood aan mensen die vaak de 80km/h niet halen. Ze beseffen niet dat ze een gevaar op de weg zijn. Het is te druk op de weg tegenwoordig om nog met dir soort snelheden (verschillen) rond te rijden.
Walker (2-12-2008 om 09:15)
Deze lange rijder reed natuurlijk te langzaam in andermans ogen. Kan het niet zo wezen dat deze auto te laat werd opgemerkt door de chauffeur die met zijn auto in de sloot belande. Hoe hard reed de langzame auto en hoe hard reed de andere auto?
Marc (2-12-2008 om 08:57)
De minimum snelheid is toch 70 km/h ....
L.J. de Fouw (2-12-2008 om 08:25)
Er is een maxium snelheid ingesteld, waarom dan ook de minium snelheid dan niet aanpassen. Het is werkelijk niet normaal dat sommige mensen denken , bekijk het maar ik wil een beetje in het rond kijken ik heb toch de tijd en zeker geen haast. Deze mensen moet je werkelijk van de weg halen!
Cookie-instellingen beheren