Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Langzame snelwegrijder oorzaak ongeluk

Toegevoegd: 01-12-2008, 10.08 uur
Door: Roland de Jong
GOES - Op de A58 bij Goes is zaterdagmiddag een man met zijn auto in een sloot gereden nadat hij moest uitwijken voor iemand die erg langzaam reed.


De automobilist, een 42-jarige man uit de gemeente Borsele, reed rond 15.20 uur over de A58. Voor hem reed een auto die met een voor de snelweg wel erg lage snelheid reed. De 42-jarige moest daardoor uitwijken naar links.

Hierbij raakte hij echter bijna de vangrail. De man maakte een stuurcorrectie en kwam hierdoor in een slip terecht. Hierop reed de auto achteruit een naast de A58 gelegen sloot in en kwam hierin ondersteboven terecht.
 

De man had twee honden in zijn auto. Die ontsnapten door het gebroken raam van de auto. Samen met getuigen heeft de man uit Borsele zijn honden kunnen vangen een aanlijnen. Alle betrokkenen bij dit ongeval zijn door de dierenambulance naar huis gebracht.

De auto is total loss verklaard.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
MArja (2-12-2008 om 05:44)
Naar mijn idee was dit op zondag gebeurd. Wij kwamen zondag middag richting goes en was een soortelijk ongeval gebeurd. Dit viel ons op omdat er honden bij betrokken waren.
Peter (1-12-2008 om 22:52)
Tsja dat heb je er van met al die bejaarden, zondagsrijders en moraalslakken op de weg (daar moesten ze ook eens iets aan doen). En mij maar bekeuren als ik eens 10 km/h te hard rijdt op een lege weg (heb nog nooit een krasje gereden). Lekker bezig met z'n allen.
Kokkie (1-12-2008 om 22:16)
Snelheid aanpassen ???? Er zijn van die personen die zogenaamd veilig rijden, maar zelf de grootste gevaren zijn. Die doemen ineens op en kun je slechts met gevaar voor eigen leven ontwijken (zoals nu blijkt). 120km/h rijden, waarvoor de snelweg ook bedoeld is. Dat zou ook veel files voorkomen.
Robert (1-12-2008 om 22:04)
Kijk naar blik op de weg ,ze pakken alleen hardrijders ,maar geen richting aangeven ,eens in de drie maanden op tv te zacht ,pakken ze de bumperklever iden dito bij voor je naar links komen met 81 wordt niemand op gepakt ,dat zijn nou de ergenissen. doe daar wat aan en je voorkomt dit verhaal
Robert (1-12-2008 om 22:02)
Waar is de tijd gebleven van de rijkspolitie uit driebergen met hun porsches ,die kwamen dus naast je rijden en maande je om snelheid te vermeerderen en deden niet zo flauw met 10 km te hard ,als je maar rechts bleef rijden ,nu staan ze liever te flitsen en laten oetlullen aanmodderen
John (1-12-2008 om 21:21)
Laten we eerlijk wezen, we rijden zowat allemaal tehard. Ga maar eens rustig honderd rijden, iedereen komt je voorbij. Als deze man afstand had gehouden had hij rustig opzij kunnen gaan, zelfs al zou er eentje haast stilstaan. Met twee honden los in de auto, dat is ook levensgevaarlijk.
Cookie-instellingen beheren