Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Auto total loss na ongeluk Neeltje Jans

Toegevoegd: 30-11-2008, 10.13 uur
Door: Politie Zeeland
NEELTJE JANS - Een 22-jarige automobilist uit Zoetermeer reed vannacht omstreeks 02.23 uur over de N57. Hij kwam uit de richting van Vrouwenpolder en ging in de richting van Neeltje Jans.


Ter hoogte van de rotonde bij de Banjaard raakte zijn voertuig in een slip als gevolg van plaatselijke gladheid. Hierdoor reed de onfortuinlijke man uit Zoetermeer in plaats van om de rotonde heen, er overheen.

Hij ramde een verkeersbord en zijn auto is vermoedelijk total loss geraakt. De auto is geborgen door een takelbedrijf en de wegbeheerder, de provincie Zeeland, is ter plaatse gekomen om het wegdek schoon te maken, omdat er nogal wat vloeistoffen uit de auto waren gelekt.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren