Weerbericht:
Bewolkt, vooral vanmiddag af en toe regen. Morgen later op de dag veel wind
Verkeersinformatie:
Geen files

Vrouw redt zichzelf uit huis bij brand Yerseke

Toegevoegd: 02-12-2008, 09.10 uur
Vrouw redt zichzelf uit huis bij brand Yerseke
Door: Roland de Jong
YERSEKE - De bewoonster van een huis aan de Mosselstraat in Yerseke is maandagmiddag ongedeerd uit haar woning kunnen komen nadat brand uit was gebroken in de keuken.

Rond 15.00 uur ontdekte de vrouw dat er brand woedde. Ze kon zichzelf via een raam in de woonkamer in veiligheid brengen. De buren belden direct de brandweer. Die was snel ter plaatse en kon de brand met twee stralen hoge druk bedwingen.


De brandweer wist ook nog enkele dieren uit de woning te halen. De brandweer kon niet voorkomen dat de keuken volledig werd vernield door de brand. Met behulp van een warmtebeeldcamera is
gekeken of er nog veel hitte bij de brandhaard aanwezig was. Met
een overdrukventilator is de rook uit de woning geblazen. 

Na een goed uur kon de brandweer terug naar de kazerne. De Stichting Salvage is ter plaatse gevraagd voor het helpen van de bewoners.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Dapper (4-12-2008 om 00:01)
Goed gedaan van die vrouw, mede omdat ze hier bekend is als zwakbegaafd. Dan is ze toch bij dr positieven geweest. Alleen was ze de dieren vergeten maar ja, daar heeft de brandweer voor gezorgd. Dapper hoor, goed gedaan.
Me (2-12-2008 om 12:42)
Wel erg maar keuken is vervangbaar het had erger kunnen aflopen is niet leuk maar gelukkig heb de vrouw zelf niets.kijk maar vorig jaar naar de chinese meisjes verschrikkelijk alweer een jaar geleden bijna. Toch zie je het steeds vaker brand in huis.
Marjolijn (2-12-2008 om 10:05)
Leo en Baby wij wensen je veel sterkte en voor hulp je weet ons te vinden.