Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
36 files van totaal 115 km

Grote Zoekactie naar vermiste matroos

Toegevoegd: 02-12-2008, 09.27 uur
Grote Zoekactie naar vermiste matroos
Door: Roland de Jong
BRUINISSE - Op het Volkerak wordt momenteel gezocht naar een 28-jarige matroos uit Urk. De man sloeg vanochtend overboord van een schip.
 
Volgens de politie doen aan de zoekactie onder meer een helikopter en een politieboot mee. Ook brandweerploegen uit Brouwershaven, Bruinisse, Dinteloord, Goes, Stavenisse en Tholen zijn opgeroepen. Verder zijn ook reddingsboten uit Ouddorp en Dordrecht ingezet.


Het slachtoffer zou rond 08.00 uur over boord zijn gevallen van het binnenvaartschip Dianne in de buurt van de Krammersluis. De politie meldde aan het begin van de middag dat er niet veel hoop meer was dat de matroos nog levend zou worden gevonden.

De Stichting Opsporings Apparatuur Drenkelingen (SOAD) uit Urk zal vanmiddag mee komen helpen met zoekem.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Albert barends (2-12-2008 om 20:05)
Verschrikkelijk! ik hoop voor de nabestaanden dat ze cees snel zullen vinden
Onbekend (2-12-2008 om 18:11)
Vreselijk familie ik leef mee
Liek (2-12-2008 om 17:42)
Sterkte toegewenst aan iedereen!!! En weer het woord "Zwemvest" ik hou het kort en krachtig. Maar mensen denk daar nou toch eens aan.
Cookie-instellingen beheren