Weerbericht:
Bewolkt, vooral vanmiddag af en toe regen. Morgen later op de dag veel wind
Verkeersinformatie:
Geen files

Gewapende overval Chinees restaurant Hulst

Toegevoegd: 02-12-2008, 14.13 uur
Door: Politie Zeeland
HULST - Maandagavond is door drie personen een overval gepleegd op een Chinees restaurant aan de Dubbele Poort in Hulst.


Omstreeks 23.00 uur kwam een persoon, met een op een wapen gelijkend voorwerp, de zaak binnen gelopen. De twee anderen bleven bij de voordeur staan. De overvaller liep naar achteren in de zaak en nam een nog onbekend geldbedrag weg.

Vervolgens is hij terug naar de voordeur gegaan en zijn ze alle drie weggelopen richting de Tivoliweg. Tijdens de overval waren in het restaurant alleen enkele personeesleden aanwezig, geen klanten.

De overval werd gepleegd door drie personen van ongeveer 18 - 20 jaar oud. Zij spraken met een buitenlands accent. De politie is op naar naar eventuele getuigen van de overval of mensen die rond het tijdstip van de overval iets bijzonders hebben gezien. Zij kunnen zich melden op telefoonnummer 0900-8844.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750