Weerbericht:
In het oosten af en toe regen, in het westen enkele buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Schade aan flatgebouw na scooterbrand

Toegevoegd: 02-12-2008, 23.31 uur
Schade aan flatgebouw na scooterbrand
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - Een brandende scooter heeft dinsdagavond in Middelburg gezorgd voor schade aan een flatgebouw aan de Meanderlaan.
 
Rond 22.40 uur zagen omwonenden van cafetaria 't Frietuus flinke vlammen onder de overkapping van het nabijgelegen flatgebouw. De brandweer werd gebeld en die rukte uit met twee blusauto's en een ladderwagen.
 
Ter plekke bleek er tegen de flat een scooter in brand te staan. De brandweer heeft het vuur geblust. Met een ventilator is de vrijgekomen rook uit het flatportiek geblazen. Over de ontstane schade is nog niets bekend.
 
De scooter is total loss. De oorzaak van de brand is niet bekend.

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Inge (3-12-2008 om 14:19)
Er kwamen zoveel mensen op af omdat er melding werd gegeven van een binnenbrand in het nabijgelegen Frietuus. Waarschijnlijk is er via het Frietuus melding gedaan van de brand, maar is er door de meldkamer verkeerd gereageert. Vandaar ook de vele brandweermannen die er stonden...
Mevrouw (3-12-2008 om 09:25)
Dan denk je dat de buurt vereniging in de fik staat is het een scooter.. Er waren veel sensatie loerders hoorde ik wel weer.. Maar goed beter een scooter als een deel van de flat..