Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Twee doden bij auto ongeluk met trein kapelle

Toegevoegd: 04-12-2008, 10.57 uur

De video wordt ingeladen...

Door: P.Z.C. & HVZ

KAPELLE - Bij een aanrijding op een spoorwegovergang in Kapelle zijn donderdagochtend een moeder en een kind om het leven gekomen.


De slachtoffers, 32 en 4 jaar oud en afkomstig uit de gemeente Kapelle, zaten in een auto die rond 08.15 uur werd gegrepen door een intercity. De vrouw stond te wachten voor de spoorbomen maar reed daar even later tussendoor.

Het treinverkeer op het traject Roosendaal-Vlissingen is tussen Goes en Kruiningen-Yerseke ernstig ontregeld door het ongeval. De NS, die inmiddels bussen heeft ingezet, laat weten dat de vertraging kan oplopen tot ruim een uur.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ariana (8-12-2008 om 12:04)
Drumer van surender sterkte met dit verlies van je vrouw en dochterje
NS (8-12-2008 om 09:37)
Wat NS niet schuldig.. In Kapelle staat men soms wel meer heel lang te wachten voor de spoorbomen. Gewoon bij opstopping moet men ze handmatig weer open kunnen doen tot dat de trein wel weer klaar is voor vertrek....dan heb krijg je niet van deze gevaarlijke situaties...en eigenverantw. blijft 't
Moeder (8-12-2008 om 08:45)
Heel erg! Sterkte ! En ja zelf zou je het stiekem misschien ook hebben gedaan.... Waarom kan als er opstopping in de trein of op het station is niet gewoon de bomen weer worden open gedaan. Dan waren ze gewoon weer opnieuw dicht gedaan als de trein uit Goes kwam. Wat als het een uur had geduurd.
El (7-12-2008 om 22:12)
De dubbele slagbomen die zijn er niet voor niets en waarom het rijbewijs afpakken van de 2 mensen die haar voor zijn gegaan zij heeft zelf de beslissing genomen om over te willen steken de ns is hier absoluut niet schuldig aan de lampen en de slagbomen zeggen genoeg dat betekent gewoon wachten
Mark (7-12-2008 om 22:12)
Gruwelijk ongeval, geen kwestie om je ego over op te poetsen door wat slims te willen zeggen. Het wordt hoog tijd dat mensen weer eens wat voor zichzelf gaan opletten, zelfs al zijn de bomen geopend!!!!..blind vertrouwen op techniek kan tot eenzelfde ongeval lijden! Sterkte aan de nabestaanden.
Sandra (7-12-2008 om 20:52)
Ten eerste veel sterke voor de nabestande , en betrokkenen.Dit had niet gehoeven.Zou willen dat de mensen die haar voorgingen een flinke boeten of hun rijbewijs in moeten leveren want dit kan echt niet meer gebeuren .
Cookie-instellingen beheren