Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Twee doden bij auto ongeluk met trein kapelle

Toegevoegd: 04-12-2008, 10.57 uur

De video wordt ingeladen...

Door: P.Z.C. & HVZ

KAPELLE - Bij een aanrijding op een spoorwegovergang in Kapelle zijn donderdagochtend een moeder en een kind om het leven gekomen.


De slachtoffers, 32 en 4 jaar oud en afkomstig uit de gemeente Kapelle, zaten in een auto die rond 08.15 uur werd gegrepen door een intercity. De vrouw stond te wachten voor de spoorbomen maar reed daar even later tussendoor.

Het treinverkeer op het traject Roosendaal-Vlissingen is tussen Goes en Kruiningen-Yerseke ernstig ontregeld door het ongeval. De NS, die inmiddels bussen heeft ingezet, laat weten dat de vertraging kan oplopen tot ruim een uur.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Dynamo103 (6-12-2008 om 05:54)
Heel veel sterkte voor gezin, ook voor de machinist. 't Zal een moeilijke tijd worden voor de rouwenden. Veel sterkte nog in het toekomende.
Werner (5-12-2008 om 22:55)
@Joke: Hebben treinmachinisten geen gevoel? Dit is het ergste wat ze kunnen meemaken in hun werk, hier komen ze ook niet overheen. Iedereen sterkte toegewenst, familie en machinisten.
Rian van Der Made (5-12-2008 om 22:44)
Aller eerst steun aan diegen die achter blijven . elkaar in die sloot / of rijden door als het te lang duurt .. HAAST WAAROM !! HET LEVEN IS AL ZO KORT >
Een militair (5-12-2008 om 21:49)
Familie, vrienden & kennissen heel heel veel sterkte met dit enorme, niet begrijpend verlies.. Een zware en zwarte periode is begonnen, die men enkel door kan komen door te praten en te praten.. STERKTE
John (5-12-2008 om 21:37)
Veel sterkte aan de machinist en familie gewenst
Hannie (5-12-2008 om 21:28)
Het ongeluk is helaas gebeurd,en vind het verschrikkelijk voor iedereen die er mee te maken heeft,heel veel sterkte,voor iedereen,want het is niet niks he,wat daar gebeurd is he.
Cookie-instellingen beheren