Weerbericht:
Bewolkt en regenachtig
Verkeersinformatie:
Geen files

Twee doden bij auto ongeluk met trein kapelle

Toegevoegd: 04-12-2008, 10.57 uur

De video wordt ingeladen...

Door: P.Z.C. & HVZ

KAPELLE - Bij een aanrijding op een spoorwegovergang in Kapelle zijn donderdagochtend een moeder en een kind om het leven gekomen.


De slachtoffers, 32 en 4 jaar oud en afkomstig uit de gemeente Kapelle, zaten in een auto die rond 08.15 uur werd gegrepen door een intercity. De vrouw stond te wachten voor de spoorbomen maar reed daar even later tussendoor.

Het treinverkeer op het traject Roosendaal-Vlissingen is tussen Goes en Kruiningen-Yerseke ernstig ontregeld door het ongeval. De NS, die inmiddels bussen heeft ingezet, laat weten dat de vertraging kan oplopen tot ruim een uur.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ilona (9-12-2008 om 15:23)
Het is verschrikkelijk om zoiets te horen en te lezen. Sterkte en gecondoleerd met het verlies van de vrouw en het dochtertje.
Ik (8-12-2008 om 23:20)
De bomen bleven naar beneden omdat er een trein aan de andere kant kwam, en het was niet alleen omdat die zwart rijder in de trein zat. Sterkte voor de famillie, en de na bestaande!!
Passant (8-12-2008 om 20:28)
Ja inderdaad de zwart rijder moet er uit.....maar wat als dat een uur duurt of zo hoog oploopt dat de politie er nog bij moet komen. Dan nog steeds die bomen dicht laten dat kan toch niet.....nu was het 10min. dan misschien een half uur of uur.... EN DAN... Dit kan toch niet gewoon open doen dus
Jessica (8-12-2008 om 20:11)
Heel veel sterkte voor de familie van de vrouw en het dochtertje
Moeder (8-12-2008 om 19:41)
Ik wil iedereen die betrokken is bij dit ongeluk heel veel sterkte wensen om het te verwerken en het een plekje te geven. Ook de familie wens ik veel sterkte toe............
Linda (8-12-2008 om 12:43)
Ik denk dat deze halve slagbomen heel goed zijn maar dat de mensen zelf niet zoveel haast moeten hebben,en dat deze dicht blijven omdat er op de trein eerst een zwart rijder moet worden verwijderd daar kan ns niks aan doen dat moet gebeuren.
Cookie-instellingen beheren