Weerbericht:
Vooral langs de westkust kans op een bui, dinsdagavond regen
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 5 km

Agressieve winkeldief overmeesterd

Toegevoegd: 04-12-2008, 20.46 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - Winkelend publiek heeft vanmiddag in Middelburg een agressieve winkeldief overmeesterd.


De dief, een 54-jarige man uit Middelburg, verliet rond 17.10 uur een winkel aan de Johan van Reigersbergstraat. Het alarm ging af en hierop renden twee medewerksters achter hem aan. Ze vroegen of ze de tas van de man mochten zien. Deze werd hierop agressief en sloeg wild om zich heen.

Omstanders schoten te hulp, overmeesterden de man en droegen hem over aan de politie.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
David (5-12-2008 om 10:44)
Jammer dat ze em gepakt hebben je weet nooit de situatie van de man op geld gebied , ik hoop dat er meer criminaliteit in nederland komt dan gaan jullie ogen missy open ,zoveel mensen die geen geld hebben om te eten...
Rico (5-12-2008 om 10:28)
Klasse!. eindelijk eens omstanders die helpen. heb zelf zo een situatie meegemaakt, dat er een dief een pak zalmfilet had gestolen, en iedereen liet m gewoon lopen. stond ik als mannetje van 1.70m om m tegen te houden. maar had m wel t pakken. en uitgeleverd aan de lidl. dus mijn complimenten
Zeeuwind (5-12-2008 om 08:44)
Juist! Aanpakken die handel. Jammer is wel dat je in Nederland de kans hebt dat je aangeklaagd wordt door de dief!
Cor (5-12-2008 om 08:04)
Bedankt mensen voor dit dappere ingrijpen. Vaak zie je mensen alleen maar kijken en niets doen. Dit soort dieven hard aanpakken en na 1 januari pas weer loslaten.
Moos (4-12-2008 om 21:39)
Goede actie van personeel en publiek!