Weerbericht:
Vanmiddag enkele buien, zaterdag op de meeste plaatsen droog
Verkeersinformatie:
Geen files

Diverse ongevallen door gladheid in de provincie

Toegevoegd: 04-01-2004, 23.26 uur
Door: Politie Zeeland

MIDDELBURG - In de nacht van zaterdag/zondag vonden op diverse locaties in Zeeland ongelukken plaats als gevolg van de gladheid.

Op de Markt in Tholen reed rond 01.00 uur een 21-jarige automobilist uit die plaats als gevolg van het besneeuwde wegdek tegen twee geparkeerde auto's die daarbij licht beschadigd raakten.

Op de Koudekerkseweg te Vlissingen was rond 03.15 uur een 18-jarige vrouw uit Oost-Souburg met haar auto de bosjes ingereden. Ze verklaarde dat ze was uitgeweken voor een kat en op de ijzige weg in een slip geraakte. Hierdoor was ze door de struiken gereden en tegen een bankje tot stilstand gekomen. De vrouw en haar drie inzittende kwamen met de schrik vrij.

Rond 04.25 uur reed op de Gerbrandystraat te Vlissingen een 21-jarige Vlissingse met haar auto tegen een lantaarnpaal als gevolg van ijzel. De vrouw liep hierbij een pijnlijk hoofd en pols op. Een man die bij haar in de auto zat brak als gevolg van de aanrijding zijn neus. De auto is total loss.

Vlak na deze aanrijding kwam vanuit de richting Koudekerke een 22-jarige Vlissingse automobiliste die toen ze de hierboven genoemde aanrijding zag, te hard op de rem trapte waardoor zij in de slip geraakte en frontaal op een stilstaande auto botste.

Op de N289 te Goes raakte rond 04.00 uur een 27-jarige automobilist uit de gemeente Tholen in de slip. Hij kwam aan de linkerzijde van de rijbaan in een sloot tot stilstand.

Op de A58 t.h.v. Krabbendijke raakte rond 04.45 uur door de gladheid een 57-jarige automobiliste uit de gemeente Schouwen-Duivenland in de slip. Haar auto ging hierbij over de kop en kwam in de berm tot stilstand. De vrouw liep hierbij een kleine hoofdwond op. Haar auto moest worden weggetakeld.

Op de Walcherseweg te Middelburg was rond 05.20 uur een 20-jarige automobilist uit de gemeente Veere door de gladheid tegen geparkeerde auto's gereden die hierbij lichte schade opliepen.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren