Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
106 files van totaal 394 km

Jongen gepakt voor vernieling Middelburg

Toegevoegd: 08-12-2008, 15.00 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - De politie heeft zondagochtend een 16-jarige Middelburger opgepakt wegens het vernielen van een auto.


De jongen werd zondag rond 05.30 uur betrapt toen hij samen met een groepje anderen onder de ogen van een politiebiker tegen een geparkeerde auto schopte op het Zusterplein.

Door het trappen brak één van de wieldoppen van de auto af. Toen er een auto de straat ingereden kwam hielden de vandalen op met hun praktijken en liepen ze weg bij de auto. Door de biker werd even later de hele groep staande gehouden.

Na enige aarzeling meldde de jongen zich als verdachte. Hij is aangehouden en overgebracht naar het bureau. Daar is hij gehoord en, na het afleggen van een verklaring kon de jongen weer de straat op. Tegen hem wordt proces-verbaal opgemaakt.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
René (9-12-2008 om 08:33)
Duidelijk genoeg? Dus voegen bij de rechtzaak komt overeen met geld terugvragen van het stuk ellende dat uw schade heeft veroorzaakt. SUCCES
René (9-12-2008 om 08:32)
Dit wil zeggen dat je via de rechter je geld terugvraagd van het stuk ongeluk dat jouw spul heeft gemold. Voegen doe je middels de brief die je ontvangt van justitie, daar zit als u heeft aangegeven schade te hebben in 99% een voegingsformulier bij.
René (9-12-2008 om 08:31)
Keigoed dat die mannen zijn aangehouden en dat de schuldige heeft bekend. En al die reakties over de schade zijn makkelijk te beantwoorden. Doe altijd aangifte van vernieling, zodra de politie hier een dader aan kan koppelen volgt er meestal een rechtzaak waar u zich als slachtoffer in kunt voegen
Ferry (8-12-2008 om 17:02)
Het zal je auto maar weze
Jaap (8-12-2008 om 15:59)
Wat goed dat ze zijn op gepakt voor vernieling. Van andermans spullen. Hij zal wl een extra bonus krijgen met het einde jaar van de overheid. Misschien een extra grote boter letter of wat anders. Lekkers maar intussen zit de eigenaar met de schade. Wie o wie zal dat betalen. Weet u het?
K (8-12-2008 om 15:38)
En de schade dan? moet die niet vergoed worden? een wieldop kost ook geld!!!
Cookie-instellingen beheren