Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
46 files van totaal 154 km

Dode bij ongeluk Isabellaweg IJzendijke

Toegevoegd: 08-12-2008, 18.21 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Roland de Jong

IJZENDIJKE - Bij een ongeluk op de Isabellaweg in IJzendijke is maandagavond een 32-jarige man om het leven gekomen. Dat heeft de politie bevestigd.
 
De man, afkomstig uit de gemeente Sluis, reed door nog onbekende oorzaak omstreeks 18.10 uur frontaal met zijn auto tegen een boom. De brandweer en de ambulancedienst werden opgeroepen om hulp te verlenen maar het slachtoffer overleed ter plaatse.


De politie heeft ter plekke technisch onderzoek gedaan. De weg was enige tijd afgesloten voor het verkeer. Een bergingsbedrijf heeft het totaal vernielde voertuig opgetild en afgevoerd.

De afgelopen week kwamen bij ongelukken in Rilland, Kapelle en Serooskerke (W) ook al vier mensen om in het Zeeuwse verkeer. Het totaal aantal verkeersdoden dit jaar staat na het ongeluk van vanavond op 29. In 2007 vielen over het gehele jaar 20 verkeersdoden.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Raymond (9-12-2008 om 19:01)
Goede avond ik en mijn collega reden er gisteren ook. De persoon die verongelukt is had ons net ingehaald met een snel heid van ongeveer 70 km we waaren getuige van het drama. Dus oordeel niet tevroeg over dingen die je niet weet. Aan de nabestaande veel sterkte met het verlies.
Dagelijkse chauffeur (9-12-2008 om 18:43)
Bomen zijn de schuld van dit ongeluk? Nee als je met een schuif een slijkspoor verschuift wordt het spoor alleen breder en heb je helemaal geen grip meer op de baan.Ik ben enkele minuten voor het ongeluk al slierend en glijdend aan de dood ontsnapt en heb een werkkollega kunnen waarschuwen. .
Andrea (9-12-2008 om 18:11)
...alstublieft niet zomaar te oordelen over wie dan ook en ook niet zomaar iemand de schuld in de schoenen te schuiven. Heel veel sterkte aan de familie van FJ!
Andrea (9-12-2008 om 18:09)
Ieder die vaker deze weg rijdt, weet dat hier veel boeren rijden en hun werk moeten doen en toch wordt er dagelijks veel te hard gereden. Slik is levensgevaarlijk, dat zou iedereen moeten weten. Toch wordt het gevaar vaak onderschat door een bestuurder. Ook ikzelf! Probeer...
Andrea (9-12-2008 om 18:08)
Ik hoorde net dat het om FJ ging. Verschrikkelijk! Ik ken hem en zijn moeder van vroeger. Het gebeurde gisteren vlakbij ons huis. De boeren die daar werkten hebben de hele dag de weg geprobeerd schoon te maken, dus er is geen nalatigheid van hun zijde. Ook stonden er waarschuwingsborden 4 stuks.
Frans (9-12-2008 om 15:53)
Gisteravond vernomen dat er weer een tragisch ongeval op deze weg heeft plaats gevonden. Heel veel sterkte aan alle nabestaanden toegewenst. Vanmorgen vernomen dat het een collega is. Al een paar jaar eerder is een andere collega ook daar tegen een boom gereden, met iets meer geluk.
Cookie-instellingen beheren