Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 18 km

Inbreker aangehouden in Vlissingen

Toegevoegd: 09-12-2008, 13.39 uur
Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - De politie heeft vanochtend een man opgepakt in verband met een inbraak die half november werd gepleegd bij een bedrijf in Middelburg.


De verdachte, een 18-jarige Vlissinger, werd rond 09.20 uur aangehouden nadat een getuige de man had zien lopen met gestolen spullen. De Vlissinger kon vanochtend in de Nieuwstraat in Vlissingen worden aangehouden.

De man is overgebracht naar het politiebureau voor het afleggen van een verklaring.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Oplettend (9-12-2008 om 18:33)
Heel oplettend van getuige, en goed werk van de politie. Hopend dat ze hem voor langere tijd opsluiten en een forse boete. Ze hebben maar met hun dieveklauwen van andermans spullen te blijven. Daar heeft tenslotte de eigenaar recht op omdat die ervoor gewerkt heeft, en die vuile dief niet.
Cookie-instellingen beheren