Weerbericht:
Vrij warm weekeinde met af en toe onweersbuien
Verkeersinformatie:
Geen files

Man (33) is rijbewijs kwijt na rijden onder invloed

Toegevoegd: 04-01-2004, 23.23 uur
Door: Politie Zeeland

'S-HEERENHOEK - In 's Heerenhoek werd zondag rond 03.30 uur een 33-jarige man uit Bergen op Zoom aangehouden wegens rijden onder invloed.

Agenten zagen de man op de Markstraat in zijn auto zitten waarbij hij diverse malen flink het gaspedaal intrapte. Toen de agenten de man wilden aanspreken, reed hij enkele meters vooruit waarna hij weer stopte.

Hij wilde niet meewerken aan een blaastest waarna een groepje jongeren zich hiermee ging bemoeien. Uiteindelijk werd hij toch aangehouden en overgebracht naar het bureau.

Uit een afgenomen blaastest bleek dat hij ruim 3,5 maal had gedronken. Hierop werd zijn rijbewijs ingevorderd en werd de man met een dagvaarding op zak weer in vrijheid gesteld.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren