Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
122 files van totaal 429 km

Spookrijder van de weg gehaald in Terneuzen

Toegevoegd: 10-12-2008, 14.37 uur
Door: Roland de Jong
TERNEUZEN - De politie heeft dinsdagavond in Terneuzen een 78-jarige spookrijder van de weg gehaald.


De man, afkomstig uit Terneuzen, reed rond 18.45 uur over de Tractaatweg. De politie wist hem staande te houden op de Willem de Zwijgerlaan.

De politie heeft het rijbewijs van de man ingevorderd en hem thuisgebracht.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Matthijs (12-12-2008 om 18:33)
@ Ikhebhethelemaalgehad. Jij bent blijkbaar niet helemaal op de hoogte van de situatie daar. Je hebt 2 rijbanen de stad in en 2 de stad uit gescheiden door een middelberm. Ook is hij 2 rotondes en 2 keer langs verkeerslichten gekomen. Zelfs een kind van 4 zou nog weten dat ie niet goed zat.
Ikhebhethelemaalgehad. (10-12-2008 om 19:25)
Hoezo rijbewijs ingenomen? Doen ze dit ook bij iemand van 20 jaar. Is er wel naar de situatie gekeken waar het gebeuren is ontstaan, was het daar wel duidelijk genoeg voor deze man. Ik denk soms ook wel eens zit ik nu wel goed en zo nee waar kan ik heen. Soms zie je door de borden he weg niet meer.
Matthijs (10-12-2008 om 17:57)
Dan heeft ie dus ook spook gereden op de rotondes?! Deze man had z'n rijbewijs al lang niet meer mogen hebben. Bejaarden moeten vaker getest worden of ze nog wel kunnen rijden. Sorry hoor maar sommige zijn gewoon te seniel voor in de auto. Overheid, kijk naar Nijmegen. Gratis OV voor 65+.
Nickey (10-12-2008 om 17:45)
Op tv stond dat deze man een beetje in de war was .nu hij zijn rijbewijs heeft moeten inleveren niet meer terug geven.78 jaar ,een beetje in de war stop ermee beste meneer.het is nu goed afgelopen.
Cookie-instellingen beheren