Weerbericht:
Af en toe zon en plaatselijk een (onweers)bui
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 11 km

Aanhanger los van tractor in Middelburg

Toegevoegd: 05-01-2004, 18.34 uur
Door: Roland de Jong [Redactie HVZeeland.nl]

MIDDELBURG - Een ongeval op de kruising Zandstraat/Groene Woud/Looijerssingel in Middelburg heeft voor flinke files gezorgd. Op deze doorgaande route gebeurde vanmiddag een ongeval.

Door nog onbekende oorzaak raakte een aanhanger van een tractor los, en ramde een stoplicht. Het stoplicht werd uit de grond gereden en ook een verkeersbord belandde door de klap elders op de weg.

De bestuurder van de tractor heeft zijn tractor na het ongeval geparkeerd. Pas na geruime tijd kon de aanhanger worden verwijderd. Het bedrijf Istimewa, dat de elektra rond de stoplichten in Middelburg regelt, moest eerst ter plaatse komen.

De politie heeft met der Verkeers Ongevallendienst ter plaatse onderzoek verricht. Eén rijbaan is tijdelijk afgesloten geweest, tijdens het bergen van de aanhanger zijn 3 rijbanen dicht geweest.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren