Weerbericht:
Bewolkt, nevelig en af en toe (mot)regen
Verkeersinformatie:
Geen files

Nieuwe arrestaties in zaak dode Terneuzen

Toegevoegd: 11-12-2008, 15.06 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - De politie heeft de afgelopen dagen drie personen aangehouden in verband met de vondst van een dode man in een woning in Terneuzen, begin vorige maand. Eerder werden al twee andere arrestaties verricht.


Op 9 november werd rond 12.35 uur in een woning aan de Dr. Buijzestraat een 44-jarige Terneuzenaar levenloos aangetroffen. De politie ging destijds uit van een misdrijf en stelde daarom een groot onderzoek in.

Dezelfde dag nog werden twee Terneuzenaren aangehouden in verband met de zaak. Zij hebben het slachtoffer volgens de politie zo ernstig mishandeld dat hij hieraan overleed.


Onlangs werden op last van de officier van justitie ook een 38-jarige man uit Middelburg, een 42-jarige vrouw uit diezelfde plaats en een 53-jarige vrouw uit Terneuzen aangegouden. De drie wordt dood door schuld verweten. Zij wisten van de mishandeling en hebben de gewonde Terneuzenaar in hulpeloze toestand achter gelaten.

De vijf zitten voorlopig nog vast. Het is nog niet duidelijk of de drie recent aangehouden personen zullen worden voorgeleid aan de Rechter Commissaris. Gebeurt dat niet, dan komen zij weer op vrije voeten. De politie heeft de zaak overigens nog steeds in onderzoek.

Zie ook:
- Dode Terneuzenaar (44) blijkt vermoord (12-11-2008)
- Arrestaties in zaak dode man Terneuzen (11-11-2008)
- Onderzoek naar vondst dode man Terneuzen (09-11-2008)


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750