Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
11 files van totaal 36 km

Ongevallen door gladheid in Zeeland

Toegevoegd: 12-12-2008, 08.41 uur
Ongevallen door gladheid in Zeeland
Door: Manfred Berrevoets
MIDDELBURG - Door de gladheid in de provincie vonden er vrijdagmorgen op diverse plaatsen ongevallen plaats.

Op de kruising Sandberlaan met de President Rooseveltlaan in Middelburg kwamen een personenauto en een vrachtwagen met elkaar in botsing. De inzittende van de personenauto liepen lichte verwondingen op.


Op de Nieuwe Vlissingseweg ter hoogte van de Kerklaan is een fietser door de gladheid ten val gekomen. Ook op de Torenhofstraat in Middelburg en de Citabel in Oost-Soburg kwam iemand met de fiets ten val. Over de verwondingen van deze slachtoffers is nog niks bekend.

De politie spreek van plaatselijke gladheid.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Frietje (14-12-2008 om 12:37)
Zowel donderdag als gisteravond reed de strooiwagen hier al door de straat dus mensen zit niet te zeuren tis winter en ja dan kan het weleens glad zijn gek he!Gewoon zelf opletten!
Romano (14-12-2008 om 11:13)
Het probleem met strooien onder deze omstandigheden is de regen en temperatuur. Op het moment dat het nog regend kun je wel gaan strooien maar dan spoelt het allemaal weer weg en tja als het daarna gaat vriezen ligt er ineens enom veel wegen die gestrooid moeten worden in Zeeland probeer het eens..
Strooier (14-12-2008 om 10:41)
Ed, donderdagavond is er door heel de provincie preventief gestrooid dus ff uitkijken wat je schrijft als je het niet zeker weet.Alleen de gemeentes heb ik geen zicht over.
Marina (14-12-2008 om 09:57)
Het wordt dagelijks gemeld op radio en tv. In 1979 konden er totaal geen voertuigen de weg op door ijzel. Bussen garage niet uit, mensen op hun werk niet naar huis, strooien ook niet mogelijk. Wat klagen we dan!! Houdt er gewoon rekening mee. Geef 't door! GSM? nr. van gemeente/politie opslaan
Peye (14-12-2008 om 00:55)
Ik rij met een strooiauto ,en als opmerking wil ik dan plaatsen dat ernog veel mensen zijn die de strooiauto voorbijsteken,omdat anders het zout zo spettert op je auto,dom dom dom.................
Geurt (13-12-2008 om 23:02)
Het niet strooien ligt aan de gemeente vlissingen, die strooien nauwelijks, zij doen het in eigenbeheer, wegschap stopt bij de borden vlissingen. Veere laat het doen door het wegschap, waardoor je niet altijd bedacht bent op gladheid, dus wees voorzichtig bij het inrijden van vlissingen
Cookie-instellingen beheren