Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
12 files van totaal 42 km

Zeeuwse AED voor zeehondencreche

Toegevoegd: 12-12-2008, 16.37 uur
Door: Roland de Jong

PIETERBUREN - Twee Zeeuwse bedrijven hebben ervoor gezorgd dat Zeehondencreche Lenie 't Hart sinds vrijdag beschikt over een Automatische Externe Defibrillator (AED).


Het apparaat kan worden ingezet bij mensen met een hartstilstand. Medisol BV schonk de AED ter waarde van € 1850,-. BHV Traing Zeeland uit Vlissingen heeft veertien medewerkers van de creche opgeleid reanimatie/AED hulpverlener.
 
De bedrijven deden de schenking omdat zij vinden dat de zeehondencreche goed werk verricht. Ook hopen ze een steen bij te dragen aan de veiligheid van het personeel en de vele duizenden bezoekers die de creche jaarlijks een bezoek brengen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Anne (13-12-2008 om 10:52)
Goed bezig!!! :)
Reinier (12-12-2008 om 18:47)
Gemeente tholen gaf gratis aan inwoners die wilden een reanimatie AED cursus, zelf ook gedaan erg leerzaam en mooi staaltje techniek die appareten, hoe meer hoe beter!
Cookie-instellingen beheren