Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
69 files van totaal 255 km

Gewelddadige overval op Kanaalkade in Axel

Toegevoegd: 13-12-2008, 16.12 uur
Door: Roland de Jong
AXEL - Een 22-jarige pizzabezorger is vrijdagavond op de Kanaalkade in Axel het slachtoffer geworden van een gewelddadige overval.


De man, afkomstig uit Terneuzen, wilde tussen 21.45 en 22.15 uur een bestelling afleveren toen hij plotseling werd overvallen door twee personen met bivakmutsen. De pizzabezorger kreeg van een van de twee mannen een klap en er ontstond een worsteling, waarbij over en weer diverse klappen vielen.

Even later gingen de twee mannen er zonder geld vandoor. De pizzabezorger liep een gescheurde lip, een pijnlijke knie en een kneuzing aan zijn jukbeen op.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Joost (13-12-2008 om 17:51)
Wat een schofterige rotstreek. Pizzabezorger(ik weet je naam niet) beterschap en blijf toch vertrouwen houden in deze maatschappij.
Miep (13-12-2008 om 16:36)
Veel sterkte voor het slachtoffer. Elke overval laat littekens achter en dat voor een paar rottige centen!
Cookie-instellingen beheren