Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 6 km

Jongens (16) gepakt voor joyriding

Toegevoegd: 15-12-2008, 08.43 uur
Door: Manfred Berrevoets
BRUINISSE - Een 16-jarige jongen is gisteravond door Zeeuwse politieagenten thuis afgezet, omdat hij, zonder rijbewijs, in de auto van zijn moeder rondreed.


De 16-jarige, afkomstig uit de gemeente Schouwen Duiveland, reed omstreeks half negen over de Jachthavenweg in Bruinisse. Hij werd gepasseerd door twee agenten van de Zeeuwse politie. Eén van de agenten herkende de jongeman en wist dat hij nog niet in het bezit kon zijn van een rijbewijs, vanwege zijn jonge leeftijd.

De auto is stilgezet op de Werkhavenweg. In de auto troffen de agenten ook nog een bijrijder aan, ook afkomstig uit de gemeente Schouwen Duiveland en eveneens 16 jaar.


Beide betrokkenen waren in het bezit van een kleine hoeveelheid weed waar zij direct afstand van deden. De agenten hebben contact opgenomen met de ouders van beide jongens.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
K (15-12-2008 om 19:29)
16 jaar en nu al zo bekend bij de politie dat ze hem herkennen als ze hem passeren,daarbij reed deze jongen in een auto had wiet bij hem (wat in nederland nog steeds verboden is om te vervoeren) had geen rijbewijs, was niet verzekert,was geen 18, waarom wordt hij dan niet bekeurt????????!!!!!!?????
Vonck (15-12-2008 om 18:37)
Zozo hebben ze toch nog contact opgenomen met de ouders.. Dat soort mannetjes moet je gelijk verbieden de eerst komende 5 jaar een rijbewijs te halen.
Matthijs (15-12-2008 om 16:36)
Moest de politie zich niet gelijk afvragen waar 2 minderjarigen wiet vandaan halen!? das punt 1. En punt 2, thuis afzetten? Laten lopen! Of nog beter mee naar het bureau en door de ouders op laten halen. Dat die dan op dat moment geen auto hebben is niet het probleem v/d politie.
Kelly (15-12-2008 om 09:31)
Autosleutels in de kluis als je thuis komt en zoonlief eens even een heropvoedcursus geven moeders! Hij had wel een ik weet niet wat aan kunnen richten!
Cookie-instellingen beheren