Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
15 files van totaal 46 km

Auto total loss na ongeluk Vlissingen

Toegevoegd: 15-12-2008, 09.15 uur
Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - De auto van een 67-jarige Vlissinger is maandag flink beschadigd geraakt bij een ongeluk in Vlissingen.


De Vlissinger reed rond 04.30 uur over de Nieuwe Zuidbeekseweg in zijn woonplaats. Hij had niet voortdurend zijn auto onder controle en reed daardoor op een betonnen verkeersgeleider.

De auto raakte hierdoor zwaar beschadigd. Het voertuig kon niet meer rijden en moest worden weggesleept door een bergingsbedrijf.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Mossel (16-12-2008 om 00:56)
Nou K als iedereen nou eens normaal gaat rijden dan gebeuren zulke dingen niet en daar staat geen leeftijd voor. Dat domme geklets over oudere bestuurders en hun gebreken, net of de jongere generatie geen brokken maakt. Mensen zijn teveel bezig met andere dingen in de auto dan opletten op de weg.
K (15-12-2008 om 19:36)
Nu raakt hij een gelijder,wat raakt hij morgen? u of mij,ik vindt dat 60 plussers ieder jaar hun ogen en reactie vermogen moeten laten testen en dat er dan gelijk gekeken wordt of de 60+ser nog weet wie en waar hij/zij is om dit soort situaties te voorkomen,voor hun eigen veiligheid en de onze
Cookie-instellingen beheren