Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 23 km

Wegmisbruiker is rijbewijs en auto kwijt

Toegevoegd: 15-12-2008, 09.34 uur
Door: Roland de Jong
SLUISKIL - Een 33-jarige man is gisteren zijn auto en zijn rijbewijs kwijt geraakt wegens het vertonen van gevaarlijk rijgedrag.

Agenten zagen rond 17.50 uur dat de man op vrij agressieve wijze over de N252 bij Sluiskil reed. Ook droeg hij zijn gordel niet. De man sloeg op een gegeven moment linksaf en trapte toen vol het gaspedaal in.


Bij verkeerslichten stopte hij net op het laatste moment voor het rode verkeerslicht. Toen het licht weer op groen sprong trok de man veel te hard op, waardoor zijn auto naar rechts uitbrak en gedeeltelijk in de berm terechtkwam. De man maakte hierom een stuurcorrectie en raakte hierdoor een auto die naast hem reed net niet.

Hierop gaf de man weer een dot gas en hij reed met een vaart van ruim 100 kilometer over de brug bij Sluiskil. Toen de agenten hem een stopteken gaven hield hij zijn auto stil. Hij kreeg direct een bekeuring voor het niet dragen van zijn gordel.

Over het agressieve rijgedrag van de man werd contact opgenomen met de Officier. Die besloot dat het rijbewijs van de man moest worden ingevorderd. De auto van de man werd door de agenten in beslag genomen omdat deze niet verzekerd was.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Helena (17-12-2008 om 16:17)
Stom om zo deel te nemen aan `t verkeer! zeker om anderen zo in `t gevaar te brengen. Helaas komen er in heel nederland van die engerds voor!!
Roel (15-12-2008 om 23:53)
Voorgoed uitsluiten van de rijbevoegdheid. Ga voortaan maar lopen.
Jopie (15-12-2008 om 23:48)
Inderdaad Hennie, al die verkeersdoden hier, hardleerse hardrijders, totdat de brandweer het zoveelste stoffelijk overschot uit een wrak moet zagen, verkeershufters straffen en nooit meer laten rijden.
Frans (15-12-2008 om 21:24)
@rene dat is wel een zeer milde straf ze moeten die vent vastzetten met kerst en zijn auto naar de sloop brengen en laten verschroten
Jan (15-12-2008 om 21:06)
Zulke beesten denken dat ze kunnen rijden dus geven blijkbaar niet om andere weggebruikers. Stoer doen en overal schijt aan hebbe dus ook aan het rijbewijs.......nooit meer terug geven dus!!
Hennie (15-12-2008 om 19:16)
He,he, ze hebben er eentje gepakt! Sorry hoor, maar in Zeeuws Vlaanderen rijden er honderden van dat soort dwazen! Niet voor niks dat er in drie maanden slechts vier doden vallen! Nooit over nagedacht en nooit rond je gekeken waarschijnlijk?
Cookie-instellingen beheren