Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 14 km

Vuurwerkcampagne op brandweerkazerne Borssele

Toegevoegd: 15-12-2008, 14.42 uur
Vuurwerkcampagne op brandweerkazerne Borssele
Door: Roland de Jong
BORSSELE - Leerlingen van de diverse basisscholen in de gemeente Borsele hebben maandag op de brandweerkazerne in Borssele deelgenomen aan de jaarlijkse HALT-campagne over vuurwerk.


De scholieren moesten vragen beantwoorden. Tijdens deze kennisquiz werden foute vragen 'beloond' met een handicap: de kinderen kregen bijvoorbeeld oorletsel of een oogkapje. Ook was er een hindernisparcours waarbij de kinderen slachtoffers moesten redden. Veder werd er ook een voorlichtingsfilm getoond.

De Zeeuwse campagne ging vorige week officieel van start in Middelburg.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Eddy b (15-12-2008 om 19:39)
Ik hoop dat deze kinderen er zeker iets van geleerd hebben een ongeluk zit in een klein hoekje
Lion (15-12-2008 om 18:21)
Heel goed idd.das een goeie zaak,tegenwoordig lopen ze met 9 al te experimenteren,en de vriendjes van deze personen waar ik het over heb,willen steeds meer laten zien,en denken dat ze stoer zijn,das tegenwoordig de realiteit het gevaar word niet gezien, ga zo door dat moeten ze met alles zo doen.
CW (15-12-2008 om 16:12)
Misschien was het nog beter geweest de ouders te betrekken bij deze campagne. Het is toch ongekend dat kinderen van 12 tot 16 jaar met ouderen of zelf naar België rijden om illigaal vuurwerk. Weten de ouders hier niet van? Pak de ouders aan in deze gevallen.
Cookie-instellingen beheren