Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Ongeval op A58 ter hoogte van Kapelle

Toegevoegd: 15-12-2008, 21.51 uur
Door: Manfred Berrevoets

KAPELLE - Op de A58 ter hoogte van Kapelle vond maandagavond een eenzijdig ongeval plaats.


Een automobilist verloor rond kwart voor negen door nog onbekende oorzaak de controle over zijn personenauto en botste tegen de vangrail. In eerste instantie was er sprake van een beknelling, maar bij aankomst van de hulpdiensten was de bestuurder al uit zijn voertuig.

De brandweer die was opgeroepen heeft geassisteerd met de berging van het voertuig. De bestuurder liep een lichte hoofdwond op door het ongeval, maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis en is ter plaatste onderzocht door het ambulancepersoneel.


Door het ongeval waren twee rijstroken afgesloten. Het verkeer kon tijdens het ongeval gebruik maken van de vluchtstrook.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Joris (15-12-2008 om 21:57)
Mensen mensen, wat is er aan de hand, 2 auto's in de sloot, 1 ongeluk, dit allemaal op een gewone maandag namiddag/avond. zonder glad of iets. Vorige week nog 4 doden. Op zijn jeugd's gezegt: watskebeurt hier?! Wat je de laatste tijd allemaal leest...
Cookie-instellingen beheren