Weerbericht:
Bewolkt, nevelig en af en toe (mot)regen
Verkeersinformatie:
Geen files

Ongeval op A58 ter hoogte van Kapelle

Toegevoegd: 15-12-2008, 21.51 uur
Door: Manfred Berrevoets

KAPELLE - Op de A58 ter hoogte van Kapelle vond maandagavond een eenzijdig ongeval plaats.


Een automobilist verloor rond kwart voor negen door nog onbekende oorzaak de controle over zijn personenauto en botste tegen de vangrail. In eerste instantie was er sprake van een beknelling, maar bij aankomst van de hulpdiensten was de bestuurder al uit zijn voertuig.

De brandweer die was opgeroepen heeft geassisteerd met de berging van het voertuig. De bestuurder liep een lichte hoofdwond op door het ongeval, maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis en is ter plaatste onderzocht door het ambulancepersoneel.


Door het ongeval waren twee rijstroken afgesloten. Het verkeer kon tijdens het ongeval gebruik maken van de vluchtstrook.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
K (16-12-2008 om 19:44)
ik denk eerder dat die ongelukken gebeuren doordat men zijn/haar snelheid niet aanpast aan de situatie ter plaatse. terwijl iedereen die een rijbewijs heeft deze woorden vaak gehoord moet hebben uit de mond van de instruckteur. maarja wat weet een instruckteur nou? dus eigen schuld dikke bult.
Keco (16-12-2008 om 19:40)
Snelheid verlagen??? zodat het nog saaier wordt om te rijden, minder oplettend dus meer ongelukken. en laten we wel wezen als je geen ongelukken meer wil moet je in bed blijven liggen.. welterusten !
Flip (16-12-2008 om 18:14)
Tuurlijk, nog even en we kruipen naar huis
Natascha (16-12-2008 om 17:09)
JEFFREY ik vin het onzin om de Maxim snel heit te verlagen je moet die snel heit niet perse rijden He je kunt er ook voor kiezen om wat lang hamer te gaan maar jij ben vast geen auto bestuurder en zit dus niet de hele dag op de weg.
Matthijs (16-12-2008 om 17:08)
Snelheid verlagen heeft is ook niet nodig. Mensen bezuinigen graag op (winter)banden terwijl dat het enigste contactpunt met het wegdek van de auto is. Zeker met regen/sneeuw en kou heeft een winterband veel meer grip.
RE Jeffery (16-12-2008 om 13:17)
Ben je wel helemaal lekker! We moeten gewoon met autorijden bezig zijn en niet met andere dingen zoals ff snel cd pakken enz enz