Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
57 files van totaal 225 km

Man rijdt met auto in plantsoen Grijpskerke

Toegevoegd: 16-12-2008, 15.53 uur
Door: Roland de Jong
GRIJPSKERKE - Een 71-jarige automobilist uit de gemeente Veere is maandagavond met zijn voertuig een plantsoen ingereden.


Het ongeluk vond rond 23.30 uur plaats op de Schuitvlotstraat in Grijpskerke. De man was daar in een flauwe bocht rechtdoor gereden.

De man kwam met de schrik vrij.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Kees (17-12-2008 om 12:40)
Nu zijn het wat oudere mensen, maar kijk eens wat de jongeren allemaal uitspoken. VVN zou moeten pleiten voor een rijbewijs boven de 25 jaar ipv 18 en scooters verbieden.
Matthijs (16-12-2008 om 16:23)
Als je bij 60 km/h, euhm, bejaarde man..., bij 40 km/h al niet meer ziet dat er een bocht aankomt, dan moet je je toch echt afvragen wat je achter het stuur van een auto doet. Zeker in het donker! Dit had voorkomen kunnen worden! Kan V.V.N. geen campange starten het voor vaker fysiek laten keuren?
Cookie-instellingen beheren