Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 18 km

Overval op winkel Korte Geere Middelburg

Toegevoegd: 16-12-2008, 22.13 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - In Middelburg is dinsdagmiddag een man aangehouden in verband met een overval in een winkel in de Korte Geere in Middelburg.


De verdachte, een 18-jarige Middelburger, was rond 13.50 uur het winkelpand binnengekomen. Hij bedreigde daar de 38-jarige Middelburgse eigenaresse. De vrouw moest onder bedreiging van een scherp voorwerp de kassa openen.

De dader ging er volgens met een onbekend geldbedrag vandoor. De vrouw ging echter direct op zoek naar de overvaller en zag hem op de Koningsbrug lopen. Een getuige heeft de overvaller ook nog enige tijd achtervolgd.
 

Uiteindelijk werd de verdachte, een 18-jarige Middelburger bij de voetgangerstunnel achter het station door een biker van politie aangehouden. Hij is overgebracht naar Torentijd. De politie heeft de zaak nog in onderzoek.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Marinet (19-12-2008 om 19:30)
Wat moedig van die vrouw,maar zeker van die man waardoor aanhouding mogelijk was, fantastich, opsluiten voor een langere periode. Daarna als taakstraf winkel elke dag gratis schoonmaken.
Anoniempje (18-12-2008 om 22:10)
Ik heb die jongen opgepakt zien worden, sprong eerst over het spoor heen en werd toen uiteindelijk toch nog opgepakt omdat er iemand achterna was gerend en de politie aan 2 kanten stond. Je kon al aan hem zien dat het een crimineeltje was.
B. (17-12-2008 om 07:51)
Geweldige samenwerking. complimenten voor de eigenaresse en getuige! Al kan het gevaarlijk zijn. Nog beter dat hij ook gelijk is opgepakt jammer dat dit niet vaker gebeurd. Hoop dat de eigenaresse niet te veel schrik over houdt aan dit gebeuren, succes!!!
Gek? (16-12-2008 om 23:18)
Aanpakken die lui! een poosje laten zitten daar ook! te gek voor woorden! complimenten voor de man die er achter aan ging!
Rob (16-12-2008 om 23:01)
Kijk dat goed werk petje af voor de politie en de dader mag kerst vieren in torentijd en hopelijk leert ie ervan...
Jack (16-12-2008 om 22:33)
Hij moet maar een flinke straf krijgen heel lang achter slot en grendel zetten
Cookie-instellingen beheren